God morgon.

Nu har vi just atit frulle den var fakitst inte sa farlig som man kan tro! Igar var vi ute och gick kanse 2 mil sa vi har lite ont i fotterna idag men man overlever detta tror jag. Vi letade efter en vag till en bro sa man skulle fa se operahuset men vi gavupp. Dock var det en grek som vela ta med oss ut pa en bat for att komma dig men det visade sig bara kosta en massa pengar sa det sket vi i med, maste ta nagon dag att varvaner.

Jag vet inte riktigt vad vi ska gora idag eller det anda jag vet ar att vi ska fixa mobilerna sa att dom funkar, nu vet jag hur tjejer kanner sig nar dom inte har mobiler! Efter det kanse vi gar ner till vattnet och tar en glass.
Dock ar ju inte vadret sa bra som sagt, stralande sol och idag kan det bli upp till ca 21 grader ;>

Sedan vill jag saga att det ar riktigt skoj att det ar sa manga som har velat haft en invite till varat galleri och att det ar nagra som kommenterat pa bloggen. Som sagt kommer det upp bilder efter helgen sa vi hinner fa ihop nagra.

Tittade just pa tids skillnaden den ligger pa 9 timmar sa nu nar den ar 24;00 hos er ar den 09;00 pa morgonen hos oss.

Hoppas ni har det bra hemma i Svergie!!

Kommentarer
Postat av: Ullis

Va skönt! Känns så konstigt med tiden. Ni har alltså varit uppe hela dagen fredagen så ni ska sova så det blir lördag nu (kl.09.05 här) när vi har hela fredag dag framför oss? :/

Invecklat:P Ha det bäst!

2009-10-16 @ 09:05:06
Postat av: Pappa

Härligt att resan gick bra och att ni har det varmt o gott.

Vill gärna se lite fina bilder senare.

Ha det nu riktigt bra grabbar:)



2009-10-16 @ 09:24:49
Postat av: Mamma

Det låter som om ni fått en bra start på ert äventyr =)) toppen att ni håller oss lite uppdaterade så vi kan hålla oron på lagom nivå!!!! Ha det nu så gott och var rädd om dig! Hälsa Jakob och Carl. Hörs! PS golvet på flygplatsen i Peking måste verkligen ha varit något alldeles speciellt eftersom du uppmärksammade det =)) Älskar dig massor <3

2009-10-16 @ 15:29:27
Postat av: Carls mamma

Hej!

Hoppas att du sover gott nu (05.00). Se nu till att njuta av resan. Vi hörs igen!

Kramar till er alla tre från oss i Kaxholmen

2009-10-16 @ 19:50:18
Postat av: moster ammi

2009-10-17 @ 23:56:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0