Konsert!

Wopedido, Nu är vi jätte glada! Vi har just fått reda på att Blitzen trapper kommer komma till Sydney den 12 November nästan precis en månad efter vi kommit dit. Detta får man inte missa!!



Vi ska se dom  på "Metro theatre" i Sydney den 12 November kl 20:00 på kvällen.

Blitzen trapper är ett av mina favorit band och jag ser fram emot att se dom live det kommer bli grymt! Dom kommer även till Göteborg på Way out west festivalen, om ni ska dit missa inte detta band!

//Niklas

Nedräknare.

Nu så har vi fått en nedräknare på våran blogg med, titta till höger så ser ni antal dagar, timmar, minuter och sekunder tills planet lyfter den 13 oktober kl 19:00.

//Niklas

84 dagar & ny design.

Som ni kan se så har vi fixat ett ny design som är ljusare och så klart snyggare.

För övrigt så jobbar bara jag för att få lite mer fickpengar till våran resa, ju mer jag jobbar hemma ju mer kan jag slöa i Australien :)

Jo just det jag har fått en väska nu av mina föräldrar som kostade nära 3000kr, du kan se den på bilden nedan.

dfg

Väskan ligger på 50 + 10 liter, en stor väska på 50 liter sedan finns det en väska man kan ta av som ligger på 10 liter.
Den tackar vi för!

//Niklas

Big News

Stora nyheter gott folk! Jag (Carl) har funnit tid att skriva ett par rader här!
Jag vet inte om jag har så mycket tips på vad vi ska göra i Australien men det jag vet är att jag ser fram emot att åka iväg ju närmre vi kommer avresedatumet. Det kommer dyka upp fler saker när vi är där nere for sure.
För er som inte vet så har jag träffat Niklas en gång tidigare men inte träffat Jakob än. Men de kan vara lugna, jag ska inte skjuta dem och rama in dem i tavlor. Lovar.
Är bara så glad att vi blev ett gäng som åker som Niklas nämde. Även om det kanske inte räknas som gäng när man är tre, eller?
Köpa eller hyra bil låter som ett bra sätt att utforska Australien på. Man har lite mer frihet att åka lite här och där men tyvärr har bilar en tendens att ibland gå sönder , den risken får man dock ta. Sen kanske man glömmer att det är vänstertrafik men det är nog bara en vanesak, i värsta fall krockar man. Spännande blir det i alla fall!
Alla söta djur ser jag fram emot att se men helst inte bli biten eller uppäten av någon aggresiv känguru eller delfin.
Känner på mig att det här kan bli riktigt kul, skriver mer sen någon gång, om jag får efter detta inlägget...

/ Mr.Carl Svärd

141 Dagar.

Om exakt 141 dagar lyfter vi, kommer bli otroligt spännande. Jag tror inte jag har fattat förrens idag att vi ska åka till Australien, det har kommit många nya tankar på vad som kommer hända och vad man ska göra där nere. Det är dock jätte bra att vi har Carl med oss eftersom han redan kommer med tips på saker vi ska göra, titta nedan så får ni se en lista på sakerna jag kommer ihåg att vi ska göra.

  • Köpa bil och resa i Australien med den.
  • Jobba så klart för att få ihop pengar.
  • Hoppa bungyjump, det är iallafall något som jag måste prova.
  • Fira nyår i Sydney.
  • Gå på födelsedagsfest den 1a November för då fyller Linnea år.
    (Linnea och Jennifer är redan där nere ni kan följa deras resa med, klicka här för att besöka deras resedagbok.)
Jag tror nog att Carl har en del andra ställen med som jag har glömt, han får väll uppdatera er när han har tid :) 
För övrigt tycker jag att vi är otroligt skönt litet gäng som ska åka och jag tror vi inte kunde fått det så mycket bättre än så här!

// Niklas

RSS 2.0